Sunday , March 26 2023
Ballina / TEKNOLOGJI / Aplikacione / WhatsApp sjell sërish dicka të re për përdoruesit e tij

WhatsApp sjell sërish dicka të re për përdoruesit e tij

Së shpejti WhatsApp do të lejojë korigjimin dhe fshirjen e mesazheve që keni dërguar. Fillimisht ky ndryshim do të testohet në versionin beta të saj për Iphone.

Përvec opsionit të korigjimit, ashtu sic thuhet, për përdoruesit e Iphone, shtohet opsioni i fshirjes së mesazhit sikur të mos kishtë ekzistuar kurrë. Gjithsesi, kjo gjë do të bëhet e mundur vetëm në rastin kur mesazhi nuk është lexuar nga marrësi.

Fatkeqësisht, akoma nuk bëhet e ditur kur ky ndryshim do jetë funksonal dhe i vlefshëm për përdoruesit e Android.

whatsapp_beta_info_1482126296138

Shiko më shum

Çfarë na pret në fundjavë? Sinoptikanët: Kemi rrezik për…

Ne shumicen e qarqeve, ne fundjave pritet te kete rrezik te moderuar per zjarret ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *