Wednesday , July 6 2022
Ballina / LAJME / Shqiperia tjeter – Varret mbreterore ilire (video)

Shqiperia tjeter – Varret mbreterore ilire (video)Në Shqipëri, pak është dëgjuar për fshatin Selcë të krahinës së Mokrrës, e aq më pak për varret mbretërore ilire, që ngrenë kryet në këtë zonë. Të zbuluara që diku nga fillimvitet ’70, ato janë ndër dëshmitë më me vlerë të kulturës ilire, e megjithatë kjo me sa duket nuk ka mjaftuar, sepse pas viteve ’90 janë lënë krejtësisht në mëshirë të fatit.

 

Shiko më shum

Diaspora bashkon prodhuesit dhe ndërtuesit shqiptarë në Zvicër

Zvicra dhe Kosova kanë marrëdhënie të shkëlqyera bashkëpunimi. Një numër i madh i bashkatdhetarëve jetojnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *