Wednesday , January 26 2022
Ballina / FUNZONE / Shikoni si festohen dasmat më interesante në botë (Video) – Shqipëria Ime

Shikoni si festohen dasmat më interesante në botë (Video) – Shqipëria Ime

Ju sjellim një video përmbledhëse që tregon se si festohen dasmat në shumë vende mbarë botës.

Padyshim se në të gjithë botën, dasma është një ndër ditët më të veçanta të jetës së njeriut. Ndonëse gëzimi dhe emocionet janë të njëjta nuk është edhe festa e ceremonisë së shënimit të kësaj date.

Varësisht nga vendet, traditat dhe kulturat e ndryshme edhe mënyra e festimit dallon nga vendi në vend, shkruan rtv21.tv

Mbase për shumë njerëz mënyra e dasmave mund t’iu duket e çuditshme, për ata që e festojnë në atë mënyrë është krejtësisht e zakonshme.

Sigurisht edhe ne jemi mësuar nga dasmat shqiptare me traditë, mirëpo botës i duket interesante mënyra se si festojmë.

Ne ju ftojmë t’i shihni përmes kësaj video-je disa pjesë të shkëputura nga dasmat më të veçanta në botë.

Shiko më shum

Emigrantët që ndryshuan botën dhe u bënë të ‘mëdhenj’, mes tyre shqiptarja e famshme!

Qoftë duke i ikur persekutimit, qoftë duke kërkuar mundësi të reja, këto figura u zhvendosën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *