Saturday , February 27 2021
Ballina / TEKNOLOGJI / Aplikacione / Sekretet e “WhatsApp”-it, të cilat i dinë vetëm hakerët

Sekretet e “WhatsApp”-it, të cilat i dinë vetëm hakerët

‘WhatsApp’ pa dyshim është njëra ndër aplikacionet më të mira dhe më të popullarizuara për dërgim të porosive dhe të përmbajtjes tjetër. Por, përpos kësaj, ‘WhatsApp’ fshehë edhe disa sekrete, të cilat i dinë vetëm pak njerëz.

1. PËRDORENI PA E ZBULUAR NUMRIN E TELEFONIT

E tëra që duhet të bëni, është ta instaloni aplikacionin, të kaloni te mënyra “avion”, për ta bllokuar dërgimin e porosive. Më pas e hapni aplikacionin, e shtoni numrin tuaj. Kështu nuk do të mund të dërgohet porosia në server, prandaj aplikacioni do të kërkojë forma alternative të verifikimit. Tani vetëm shkruajeni e-mailin tuaj dhe shtypni “sent”, e më pas menjëherë “stop”. Kjo do ta ndalë procesin e verifikimit.

2. FSHIHENI SHENJËN ”LAST SEEN”

‘WhatsApp’ në mënyrë standarde tregon porosinë e cila u tregon përdoruesve të tjerë, kur e keni përdorur këtë aplikacion për herë të fundit. Këtë mund ta pengoni duke hyrë në ‘Settings – privacy’ – ‘Last Seen’ dhe, thjesht, e shkyçni.

3. ME KË BISEDOJË FËMIJA JUAJ

Për ta ditur këtë, duhet që të shkoni në memorien e kartelës tuaj Micro SD, të klikoni ‘WhatsApp’ dhe’Database’. Më pas datotekat “msgstore-yyyy..dd..db.crypt” dhe “msgstore.db.crypt” i futni në celularin e fëmijës tuaj dhe kjo është e tëra.

Shiko më shum

Twitter në krizë, largon njerëz nga puna?

Duke mos arritur të shesë veten, rrjeti social Twitter është duke planifikuar për të zvogëluar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *