Thursday , June 8 2023
Ballina / TURIZEM / Liqeni i Komanit do t’ju lë të mahnitur!

Liqeni i Komanit do t’ju lë të mahnitur!

Sa herë që e kemi bërë udhëtimin Fierzë – Koman, në stacionet e bregut të liqenit i kemi parë banorët se si udhëtojnë në këmbë me orë të tëra për të arritur te shtëpitë e tyre nga bregu i liqenit.

Na është dukur e çuditshme, pasi që ato janë zona të larta të thella malore, ku jetesa është e vështirë në ato lartësi.

Këtë herë vendosëm edhe ne ta bëjmë atë rrugë, të cilën e bëjnë banorët çdo ditë në atë zonë. Ishte një nga udhëtimet më të veçanta dhe mbresëlënëse. Takuam banorë shumë mikpritës dhe bujarë.

Dua ta falënderoj ” Komani Lake Ferry Berisha,” i cili na mundesoi udhëtimin me traget.

Vizitojeni SHQIPËRINË magjike!

Foto jane shkrepur nga Nëntor Oseku.

Shiko më shum

Dhjetë destinacionet e turizmit dimëror ose turizmi i bardhë

Kaluam sezonin më të mirë turistik veror, duke parë të hyjnë në vendin tonë shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *