Wednesday , July 6 2022
Ballina / FUNZONE / “Lamborghini” kosovar i ndërtuar nga djaloshi nga Gjilani (Video)

“Lamborghini” kosovar i ndërtuar nga djaloshi nga Gjilani (Video)

Djaloshi nga Gjilani, i cili krijoi automobilin e tij, është inspiruar nga marka e njohur e veturave Lamborghini.

Driton Selmani ka punuar në këtë veture përgjatë dimrit të kaluar dhe në fund kjo është arritja e tij.

Deri më tani sipas tij janë shpenzuar afro 30 mijë euro.

Ai është inspiruar nga Lamborghini Reventon, duke i ofruar shumë origjinalit derisa premton se do të bëjë përparime të mëtutjeshme.

Motori dhe pjesa e jashtme ishte e llojit Mitsubishi 3.0.

Shiko më shum

Diaspora bashkon prodhuesit dhe ndërtuesit shqiptarë në Zvicër

Zvicra dhe Kosova kanë marrëdhënie të shkëlqyera bashkëpunimi. Një numër i madh i bashkatdhetarëve jetojnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *