Monday , April 19 2021
Ballina / FUNZONE / “Kalorësi” në biçikletë, “hit” i ri në internet! (Video)

“Kalorësi” në biçikletë, “hit” i ri në internet! (Video)

Një burrë i paemëruar, e ka “adaptuar” biçikletën e tij në kalë. 

Me këtë veprim, ky ‘kalorës’ është bërë i dashur për të gjithë shikuesit, pasi videoja – ku shihet ai dhe “krijesa” e tij – është përhapur në mënyrë virale në internet, transmeton Telegrafi.

“Askush nuk mund të rri indiferent dhe të mos qesh” dhe ‘zëvendësoni të gjithë ponit e shkretë me nga një biçikletë të tillë”, janë dy komentet që kanë marrë më së shumti pëlqime përkitazi me këtë video.

Shiko më shum

Emigrantët që ndryshuan botën dhe u bënë të ‘mëdhenj’, mes tyre shqiptarja e famshme!

Qoftë duke i ikur persekutimit, qoftë duke kërkuar mundësi të reja, këto figura u zhvendosën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *