Thursday , June 8 2023
Ballina / MAGAZINA / Jaguar i ri Pace dhe Dua Lipa (FOTO)

Jaguar i ri Pace dhe Dua Lipa (FOTO)

Në timon dhe të dëgjosh muzikë, është një nga veprimet më të përbashkëta në botë. Për më tepër të ngasësh makinën dhe të këndosh këngën që dëshiron. Duke shtuar këtu stilin, ritmin dhe mjetet instrumentale që ju pëlqejnë.

Është një remix i pilotuar, që të jep mundësinë të rishpikësh këngët pa fund, një aspekt i dëgjimit të muzikës në makinë që është reflektuar nga Jaguar dhe artistja pop Dua Lipa.

Teknologjia është revolucionare. Të gjithë fansat e këngëtares mund të krijojnë një version të personalizuar të “”Want to”, që sot është kënga më e miksuar në botë. Falë një software të krijuar nga Jaguar, mund të gjeneroni miliona remix origjinalë në tre mënyra të ndryshme, përmes të dhënave të blera në bordin e veturave të familjes, PACE, preferencave të ruajtura në Spotify, dhe duke krijuar një ritëm të thjeshtë nga smartphone. Pra, me këngën “Want To”, mund të krijoni versionin hip hop, dance, orkestral, drum dhe bass, për një milionë miksime të ndryshme .

Jaguar i-Pace është SUV i ri elektrik i shtëpisë angleze, ndërkohë që ka mjaft risi edhe në anën motorike të mjetit.
jag

jag3

jag6

jag7

jag9

Shiko më shum

Fast and Furious: The next 10 years

The official title for the eagerly awaited eighth instalment in the Fast and Furious series …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *