Sunday , March 26 2023
Ballina / TEKNOLOGJI / Social-Media / Instant Articles vjen në Facebook Messenger

Instant Articles vjen në Facebook Messenger

Kontrollimi i artikujve që i ndani me miqtë tuaj përmes Facebook Messenger do të bëhet shumë më e lehtë dhe më e shpejtë.

Facebook ka bërë të ditur sot se po sjell Instant Articles edhe për Facebook Messenger, që do të thotë se linkat e lajmeve që ju i ndani do të hapen shumë më shpejtë.

Gjithsesi se është shumë mirë që Instant Articles po vijnë në Messenger dhe të cilat do të punojnë më shumë si Google Accelerated Mobile Pages (AMP) në Search.

Natyrisht se kjo do të mundësojë që më pak internet të shpenzohet, dhe shpejtësia me të cilën hapen artikujt dhe lajmet të jetë shumë më e madhe.

Shiko më shum

Twitter në krizë, largon njerëz nga puna?

Duke mos arritur të shesë veten, rrjeti social Twitter është duke planifikuar për të zvogëluar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *