Sunday , May 31 2020
Ballina / LAJME (Faqe 12)

LAJME

Ymeri: Shqiptarët duhet ta kenë një kombëtare; bën krahasim me dy Gjermanitë

“Dikur Gjermania lindore fitonte trofe e medalje, shpeshherë edhe më shumë sesa Gjermania perëndimore nëpër garat sportive”. “Mirëpo, dy Gjermanitë kurrë nuk e braktisën synimin e bashkimit dhe e realizuan atë. Le të mos përpiqemi të bëhemi më të mençur sesa gjermanët”. “Në futboll ishim bashkë. Dhe bashkë korrnim fitore. …

Më shumë