Sunday , February 23 2020
Ballina / LAJME / E la nënën në azil, kur shkoi ta takojë ajo i tha diçka që e la pa fjalë

E la nënën në azil, kur shkoi ta takojë ajo i tha diçka që e la pa fjalë

Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e të moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa më shpejt pasi nëna e tij po jepte shpirt.
Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë te fundit.

Tha: Po, biri im.. të lutem pajiseshtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur.

Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte amanetin e fundit :

Nëne po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?

Tha : Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifer, por me dhimbsesh ti sepse nuk je mesuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shum vështirë kur fëmijet e tu do te sjellin këtu.

Shiko më shum

Kapet banda e skllavërisë moderne

Banda më e madhe e skllavërisë moderne në Europë, sipas mediave britanike, kishte arritur të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *