Wednesday , July 15 2020
Ballina / LAJME / Ja kush janë 12 shqiptarët më të kërkuarit nga policia, 3 prej tyre femra

Ja kush janë 12 shqiptarët më të kërkuarit nga policia, 3 prej tyre femra

Policia e Tiranës në faqen zyrtare në internet ka publikuar listën e 12 personave më të kërkuar prej saj, shoqëruar me fotot përkatëse dhe të dhënat e individëve.

Pjesa më e madhe e tyre konsiderohen konsiderohen nga policia të rrezikshëm dhe të armatosur, ndërsa qytetarët ftohen të njoftojnë uniformat apo komisariatin dixhital në rast se zotërojnë informacione mbi këta individë.

femraaa-1

1-Eduart Xhavit Kurti, 41 vjeç, i dënuar me burgim të përjetshëm. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes me dashje”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

2 – Eduart Gani Kuliçi, 37 vjeç i dënuar me burgim të përjetshëm. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes me dashje“. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

3 – Bashkim Riza Ferati, 37 vjeç, i dënuar me 20 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes me dashje”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

4 – Kujtim Demir Demiri, 49 vjeç, i dënuar me 14 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “trafikim të të miturve”.

5 – Blenis Mihallaq Shyti, 33 vjeç, i dënuar me burgim të përjetshëm. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes në rrethana të tjera cilësuese”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

6 – Fation Agim Muharremi, 32 vjeç, i dënuar me 11 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

7 – Kreshnik Dëfrim Spahiu, 42 vjeç i dënuar me 25 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “vjedhjes me armë me pasojë vdekjen”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

8 – Valentina Gëzim Tufina, 52 vjeç, e dënuar me 14 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “trafikim i lëndëve narkotike”.

9 – Endrit Arben Daci, 29 vjeç, kërkohet për veprën penale të vrasjes së mbetur në tentativë. Shenja dalluese: Endrit Daci, i ka flokët e rëna në pjesën e përparme. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

10 – Adriana Rakip Çakmak, 43 vjeç, e dënuar me 16 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të mashtrimit.

11 – Çetina Xheladin Zajmi, 59 vjeç, e dënuar me 12 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “Mashtrim me pasoja të rënda”.

12 – Florjan Robert Qafa, 38 vjeç, kërkohet për veprën penale të “Prodhim dhe shitje e narkotikëve” dhe “Prodhim e mbajtje pa leje e armëve luftarake dhe municioneve”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

Shiko më shum

Kapet banda e skllavërisë moderne

Banda më e madhe e skllavërisë moderne në Europë, sipas mediave britanike, kishte arritur të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *