Sunday , February 23 2020
Ballina / TURIZEM / Nje klip nga bregdeti shqiptar ku do shifni mrekullinë e detit Jon me ujë kristal

Nje klip nga bregdeti shqiptar ku do shifni mrekullinë e detit Jon me ujë kristal

Shqiperia, vendi i shqipes
Nje klip nga bregdeti shqiptar ku do shifni mrekullinë e detit Jon me ujë kristali. Pamjet jan të gjitha të gjiruara nga ajri. Ktu perfshihen vendet si: Saranda, Vlora, Ksamili, Butrinti, Dhermi, Palasë, Borsh dhe Syri i Kaltert. Me keto pamje aq të bukura të vendit tonë shqiptar, më të vertet më bejnë që të jem krenar që jam shqiptar dhe kemi nje vend më të bukurin në botë.

Shiko më shum

Dhjetë destinacionet e turizmit dimëror ose turizmi i bardhë

Kaluam sezonin më të mirë turistik veror, duke parë të hyjnë në vendin tonë shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *