Sunday , February 23 2020
Ballina / TURIZEM / Për kamping në plazhin e mrekullueshëm te Gjipesë (VIDEO)

Për kamping në plazhin e mrekullueshëm te Gjipesë (VIDEO)

Një mënyrë e këndshme për të kaluar në harmoni me natyrën,pushimet e verës në një prej pikave më të bukura në bregdetit Shqipëtare , ndiqni videon e sjel nga TCH për plazhin e Gjipes dhe shijoni pamjet e mrekullueshme të GJIPES .

Video : 

 

Shiko më shum

Dhjetë destinacionet e turizmit dimëror ose turizmi i bardhë

Kaluam sezonin më të mirë turistik veror, duke parë të hyjnë në vendin tonë shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *