Sunday , February 23 2020
Ballina / TURIZEM / A i keni vizituar keto plazhe magjike ne Shqiperi? Ja ku gjenden… (Foto)

A i keni vizituar keto plazhe magjike ne Shqiperi? Ja ku gjenden… (Foto)

Keto foto te realizuara nga Fation Plaku, nje udhetar i apasionuar dhe mjaft aktiv tregojne disa nga vendet me magjike te bregdetit shqiptar. Fotoja e pare, e profilit, tregon nje plazh thuajse te panjohur, qe gjendet ne veri te Shengjinit. Quhet “Rana e hedhun”, dhe eshte nje koder e larte e veshur me rere deri ne lartesine e afro 100 metrave. Eshte padyshym nje prej vendeve me te bukura ne bregdetin shqiptar.

Fotot e tjera i takojne bregdetit te jugut. Ato perfaqesojne gjirin e Gramit ne Karaburun, Gjirin e Shen Andreas po ne Karaburun, Gjirin e Krorezes dhe te tjera mrekulli te bregdetit shqiptar.

E vecanta e te gjithe ketyre gjireve eshte se ato jane te aksesueshme vetem nga deti, pra ende te paeksploruara nga ata qe levizin thjeshte me makina.

Screenshot_39 Screenshot_117 Screenshot_217 Screenshot_412 Screenshot_512

Shiko më shum

Dhjetë destinacionet e turizmit dimëror ose turizmi i bardhë

Kaluam sezonin më të mirë turistik veror, duke parë të hyjnë në vendin tonë shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *