Monday , July 6 2020
Ballina / Serbia injorohet keq pas arritjes në Beograd

Serbia injorohet keq pas arritjes në Beograd

Besoni ose jo, asnjë tifoz dhe asnjë zyrtarë i shtetit serb nuk ka dalë në Aeroportin e Beogradit për ta pritur përfaqësuesen e Serbisë.
Përfaqësuesja e Serbisë në orët e hershme të mëngjesit të ditës së sotme ka mbërritur në Aeroportin e Beogradit, pas fitores ndaj Shqipërisë, me rezultat 0:2, në Elbasan.

Besoni ose jo, asnjë tifoz dhe asnjë zyrtarë i shtetit serb nuk ka dalë në Aeroport për ta pritur përfaqësuesen e Serbisë, dhe për t’i përgëzuar lojtarët për fitoren e arritur.

 

 

Shiko më shum

Kampionati i qethjes së deleve, në garë 320 persona nga 34 vende të botës

Ekspertë të qethjes së deleve janë mbledhur në një qytezë të vogël në francë, për …

Nje Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *