Wednesday , July 6 2022
Ballina / TRADITA / Restorante

Restorante

Në Shqipëri mund të bësh një zgjedhje të larmishme në këtë shërbim. Ka restorante të një cilësie të lartë e të stilit ndërkombëtar, të mëdhenj, të vegjël e shumë popullor, të cilat gjenden në Tiranë dhe në qytete të tjera të mëdha. Në to shërbehen specialitete të ndryshme duke filluar që nga ato më tipike shqiptare dhe mesdhetare, e duke vazhduar me specialitete italiane, greke, turke, franceze, meksikane, indiane, japoneze etj.

Pija tradicionale alkolike shqiptare është rakia, (e prodhuar kryesisht nga rrushi). Prodhohen dhe konsumohen gjithashtu vera, konjaku, etj. Kafeja, gjithashtu, (turke ose ekspres), është një pije mjaft e pëlqyer.

 

Shiko më shum

Si tё ruhen traditat e dasmёs sonё Popullore

Populli shqiptar , si populli më i lashtë në gadishullin Ballkanik , ka një traditë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *