Wednesday , July 6 2022
Ballina / TEKNOLOGJI / Internet / Facebook debuton me Workplace, fillimisht në versionin beta!

Facebook debuton me Workplace, fillimisht në versionin beta!

Facebook at Work tani ka emrin e ri, Facebook Workplace, dhe është duke u lansuar në verzionin ‘beta’.

Workplace nga Facebook ka qenë në fazën e testimit ‘beta’ për një kohë të konsiderueshme dhe ka përfshirë mbi 1,000 kompani në mbarë botën që tashmë kanë filluar të përdorin aplikacionin e kompanisë të dedikuar për biznese.

“Workplace është më shumë se një aplikacion që mundëson komunikimin ndërmjet zyreve të një kompanie. Ne jemi të habitur se sa shumë organizata kanë integruar këtë aplikacion në punën e tyre; prej një kompanie të shpërndarjes se mallrave që tani dërgon produktet duke përdorur videot ‘Live’ deri te bankat që përdorin këtë aplikacion për të ndarë të rejat më të fundit.” – thuhet në deklaratën zyrtare të Facebook.

Për t’u informuar më shumë rreth Workplace, mund të vizitoni newsroom.fb.com.

Shiko më shum

Twitter në krizë, largon njerëz nga puna?

Duke mos arritur të shesë veten, rrjeti social Twitter është duke planifikuar për të zvogëluar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *