Wednesday , July 6 2022
Ballina / TURIZEM / Eskluzive: Portreti Shqipërisë luksoze mikpritese

Eskluzive: Portreti Shqipërisë luksoze mikpritese

Tirana International Hotel eshte nje prej hoteleve me historine me te gjate I ndërtuar gjatë viteve të izolimit të Shqipërisë, me një arkitekturë imponuese , e cila ishte ndërtesa më e larte e vendit deri para disa vitesh.  Një ndër hotelet më prestigjioze dhe më të mëdhenj në Shqipëri, me një vendndodhje në zemër të qytetit, në sheshin Skënderbej,shkruan Shqiperiaime.al

Tirana International është konsideruar gjithmonë si simbol i kryeqytetit. . Në vitin 2001 ky hotel iu nënshtrua një rikonstruksioni dhe rimodelimi të plote çka e ktheu atë në një hotel 4 yjesh të standardeve ndërkombëtare, por njëkohësisht e la të paprekur pompozitetin e hapësirave që e karakterizojnë. Hotel Tirana International ka qenë për vite me radhë vendi i organizimit të mbledhjeve të rëndësishme si dhe një shtëpi e dytë për shumë biznesmenë të huaj që dinë të vlerësojnë shërbimin e shkëlqyer që ofron. Tirana International Hotel është një hotel ekzekutiv që ofron: një pamje magjepsëse të qendrës së Tiranës, shërbime të klasit të lartë, qendrën më të madhe të konferencave në të gjithë vendin si dhe shumë shërbime të tjera të jashtëzakonshme të grupuara në një paketë të vetme. Përvetësimi i 100% të Tirana International Hotel & qendër  konferencash, në vitin 2011, shënon një tjetër moment historik dhe një aventurë të re profesionale.
Sipermarresi Geci kujton atë kohë me një buzëqeshje të mbushur me krenari dhe kënaqësi “, bashkëveprojmë në baza të rregullta me njerëz dhe kultura të ndryshme, e cila mund të jetë një sfidë, por më shumë të përmbushur megjithatë.Ne jemi një hotel 100% shqip dhe ne duam që njerëzit të ndihen jo vetëm në shtëpi këtu, por për të marrë një shije të vërtetë të mikpritjes shqiptare ” ka thene Geci.

Duke filluar që nga momenti i ardhjes në këtë hotel, sjellja e këndshme e punonjësve, të cilët i janë dedikuar arritjes totale të kënaqësisë së klientit, do ta kthejnë qëndrimin tuaj tek Tirana International Hotel në një eksperiencë të mrekullueshme.
Si hotel dhe konferencë qendra më e madhe në vend, struktura përmban 170 dhoma, një gamë të gjerë e kenaqesive dhe 14 hapësira konferencash të formave të ndryshme dhe madhësive të cilat luajnë të presë për takime për një numër të klientëve të profilit të lartë, duke përfshirë edhe BE-në, Këshillin e Evropa dhe NATO.

Geci është optimist në lidhje me udhëtimin e Shqipërisë , “Shumë prej njerëzve të cilët kanë qenë që vijnë në këtë hotel gjatë viteve , të jenë ata udhëtarët e kohës së lirë ose biznesmenët , janë të befasuar se sa shumë ky vend ka ndryshuar me kalimin e viteve . Për fat të keq , kur bëhet fjalë për Shqiperine, lajmi i mirë nuk ka udhëtuar aq shpejt  , por unë ju siguroj se ndryshimet janë të dukshme . ” Ai vazhdon : ” Shqipëria ka luftuar shumë për të bërë për kohën e humbur gjatë komunizmit dhe sot ajo përfaqëson një model të stabilitetit , sigurisë dhe qeverisjes demokratike për rajonin . Investitorët e huaj duhet të bëhen të vetëdijshëm se Shqipëria ka shumë potencial të pashfrytëzuar për të ofruar , dhe se në qoftë se ata t’i jepnin një shans ata kanë gjasa për të gjetur se çfarë ata janë duke kërkuar për të,  “
Krenar e per grupin të tij në aspektin ekonomik, ai vëren, “ne jemi nje partner i besueshëm dhe i drejtë e cila është . Kjo na mundëson që të ofrojmë partnerëve të ardhshëm  siguri dhe stabilitet per ata qe kanë nevojë për një bashkëpunim që zgjat në Shqipëri.”./Shqiperiaime.al

Ndiqni galerinë e mëposhteme për të parë see ca shkruajnë gazetat e Huaja për Shqipërinë në Revistat e tyre:

Shiko më shum

Liqeni i Komanit do t’ju lë të mahnitur!

Sa herë që e kemi bërë udhëtimin Fierzë – Koman, në stacionet e bregut të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *