Friday , August 12 2022
Ballina / TURIZEM / Eksplorimi ne plazhet e Shqiperise

Eksplorimi ne plazhet e Shqiperise

Fotografi Nëntor Oseku i cili ekpsploron te gjithe plazhet e shqiperise sic cdo here ai dhe kete here neperjet rrjetit Social ka postuarj nje Album te cilin e ka titulluar  Camping & Swimming: Lukova & Manastiri beach duke na sjell pamje shum te bukura nga Shqiperia jone e bukur.

Albumin e me poshtem do te ndiqni disa nga pamjet te ketyre vendeve :

– Plazhi i Lukoves
– Plazhi i Manastiri beach
– Laguna Patok

13879327_10154268844262254_2756145804803352568_n 13934934_10154268846167254_4467113651865538904_n13935023_10154268844102254_4167887184230675309_n 13939355_10154268845317254_9193285528093472547_n 14039938_10154268844417254_5758378662539382882_n 14040054_10154268846497254_2168913425772942171_n 14040081_10154268845222254_3685852301550540347_n 14045556_10154268845897254_2917697284779918692_n 14045604_10154268844122254_8296776897919694805_n 14045764_10154268845172254_2374138073553724678_n 14051741_10154268845582254_704881434379153802_n 14053999_10154268844962254_4766968676524906120_n 14054169_10154268846402254_6648675821464212830_n 14054216_10154268845447254_4175306194788068852_n 14054929_10154268846112254_2450331134871585089_n 14063775_10154268844142254_4915360214247782868_n 14064027_10154268844752254_7426373302698486450_n

Shiko më shum

Liqeni i Komanit do t’ju lë të mahnitur!

Sa herë që e kemi bërë udhëtimin Fierzë – Koman, në stacionet e bregut të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *