Wednesday , July 6 2022
Ballina / Vendi (Faqe 4)

Vendi

Shqiperia zbret 7 vende ne renditjen e FIFA-s.

FIFA ka publikuar renditjen mujore të Përfaqësueseve në botë. Shqipëria pozicionohet në vendin e 32-të, duke humbur kështu 7 vende, ndërsa kreun e vazhdon ta mbajë Argjentina, e ndjekur nga Gjermania, Belgjika dhe Portugalia e katërta. Dy rezultatet e fundit, barazimi më Danimarkën dhe humbja me Portugalinë, kanë ndikuar në …

Më shumë