Saturday , February 27 2021
Ballina / TURIZEM

TURIZEM

Turizëm mes mbetjesh. Rruga Shkodër-Shirokë, askush s’largon mbetjet urbane

Përgjatë të gjithë aksit Shkodër-Shirokë, kontenierët e mbeturinave janë të tejmbushur. As sezoni turistik nuk ka sjellë përmirësim të këtij shërbimi, duke i ofruar një pamje dhe erë të pakëndshme çdokujt që e viziton atë. Për këtë papastërti, sipas banorëve e kanë fajin institucionet vendore, e madje ata e fajësojnë …

Më shumë

National Geographic Traveller: Dhe, videoja e javës për udhëtime është – Kosova! (Video)

Në profilin në YouTube, të titulluar LittleBigWorld (Bota e vogël e madhe), është shfaqur një vide interesante për Kosovën. Videoja e titulluar Kaleidoskopi i Kosovës, është xhiruar në vise të ndryshme të Kosovës, nga Joerg Daiber. Ndërsa, në përshkrim e saj thuhet: “Kosova për shumë njerëz mund të mos jetë …

Më shumë

Nis pelegrinazhi në malin e Tomorrit, 5 ditë festë, priten mbi 300 mijë pelegrinë

Pelegrinazhi në Malin e Shenjtë të Tomorrit. Festa e Shenjtë e Bektashinjve organizohet nga 20-25 Gusht dhe mbledh çdo vit në Teqenë e Kulmakut rreth 300 mijë pelegrinë ne Tomorr nga e gjithë Shqipëria,Diaspora e bota. Data 20 gusht shënon nisjen e pelegrinazhit drejt malit të Tomorrit,një mal i konsideruar “i …

Më shumë

10 vënde turistikë më të bukura në Shqipëri që duhen vizituar! (Fotot)

Shqipëria është një ndër vendet që zotëron pasuri shumë të rralla natyrore, zona turistike jo vetëm bregdetare, por edhe perla në zonat malore. Agjencia Kombëtare e Turizmit ka listuar këto 10 fshatra turistikë si vende që duhen vizituar patjetër. Kjo agjenci ka bërë një ndërthurje mes detit, liqenit, malit, fushës …

Më shumë