Monday , April 19 2021
Ballina / SPORT (Faqe 11)

SPORT

Euro 2016 nën masa të shtuara sigurie

Franca do të blindohet gjatë Euro 2016 për shkak të rrezikut të ndonjë sulmi të ri terrorist, pas atyre të nëntorit të kaluar që të vdekur lanë qindra persona. Qeveria franceze vazhdon të monitorojë dhe vlerësojë me kujdes situatën në vend pas atentateve terroriste të muajit nëntor që kishin në …

Më shumë