Thursday , June 8 2023
Ballina / SHENDETESI

SHENDETESI

Ditën më të mirë fillojeni me këto pije: Tri çaje të shijshme për DETOKSIFIKIM në MËNGJES

Zbuloni pijet fenomenale dhe të shijshme të cilat janë ideale për detoksifkimin e trupit në mëngjes. Edhe pse çdokush nga ne ka rutinë të ndryshme të mëngjesit, pothuajse të gjithë duan ta fillojnë ditën me pijen aromatike dhe të shijshme. Derisa disa konsiderojnë që nuk mund të zgjohen pa kafe, …

Më shumë

Studimi zbulon se heqja e dhëmbit të pjekurisë nuk sjell ndonjë të mirë

Edhe pse heqja e dhëmbit të pjekurisë është gjë mjaft e zakonshme, ende nuk ka studime të cilat tregojnë për përfitimet shëndetësore që i sjell kjo procedurë. Dhëmballa e tretë, apo i ashtuquajturi dhëmb i pjekurisë, zakonisht shfaqen komplet apo pjesërisht mes moshës 17 dhe 26 vjet në hapësirë të …

Më shumë