Sunday , March 26 2023
Ballina / MAGAZINA / TV/Film

TV/Film

Fast and Furious: The next 10 years

The official title for the eagerly awaited eighth instalment in the Fast and Furious series has been announced (via Vin Diesel’s Instagram page, no less). But don’t start your engines just yet, because ‘Fast 8’ isn’t scheduled for release until April 2017 – which gives us plenty of time to speculate as …

Më shumë

Filmi shqiptar ‘Home’ në konkurrencën zyrtare në St. Louis Film Festival

Filmi ‘Home’ nga More Raça me producent Sunaj Raça pas premierës botërore në ‘Raindance Film Fesitval’ i cili u mirëprit nga publiku londinez dhe me rastin e kësaj premiere, rreth filmit shkroi analizë edhe portali ‘The Critical Critic’ duke e cilësuar ‘Home’ si një dokument të rëndësishëm shoqëror dhe një …

Më shumë

Filluan aplikimet për konkursin e fotografisë “PreFoto”

Aplikimi për edicionin e gjashtë që mbahet në Preshevë, është i hapur deri më 20 Tetor 2016. Qyteti i Preshevës tash më mund të quhet nje vend takim për pasionantët e fotografisë artistike. Pas pesë edicioneve të sukseshme të konkursit ndërkombëtar të fotografisë artistike, “PreFoto”, kanë filluar aplikimet për edicionin …

Më shumë