Tuesday , May 24 2022
Ballina / MAGAZINA

MAGAZINA

November, 2018

September, 2018

  • 18 September

    Jaguar i ri Pace dhe Dua Lipa (FOTO)

    Në timon dhe të dëgjosh muzikë, është një nga veprimet më të përbashkëta në botë. Për më tepër të ngasësh makinën dhe të këndosh këngën që dëshiron. Duke shtuar këtu stilin, ritmin dhe mjetet instrumentale që ju pëlqejnë. Është një remix i pilotuar, që të jep mundësinë të rishpikësh këngët …

July, 2018