Wednesday , July 6 2022
Ballina / LAJME / Shqipëri (Faqe 4)

Shqipëri

Brenda dasmës Mbretërore në Tiranë, ato që nuk u panë prapaskena: Kush ishte financuesi? (Foto)

Skënder Zogu, kushëriri i parë i mbretit Leka Zogu, ka zbuluar se kush e ka financuar dasmën e princit Leka Zogu me Elia Zaharian. “Është zoti Julien Roche, i cili bashkë me disa miq të tjerë të familjes mbretërore, kanë sponsorizuar për këtë dasmë. Familja mbretërore nuk i kishte mundësitë …

Më shumë

Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën, avokati: Nëse bëhet referendum për bashkim, unë jam kundër

Mes Dritan Shakohoxhës dhe avokatit Pallaska ka lindur një debat i nxehtë lidhur me një pyetje hipotetike të bërë nga Shakohoxha. Nëse nesër do të ndërmerrej një referendum për bashkimin e Shqipërisë me Kosovën, pra bashkim kombëtar, Pallaska ka thënë se ai është për institucionalizimin dhe forcimin e shtetit të …

Më shumë