Sunday , March 26 2023
Ballina / Infromacion

Infromacion

Tirana ia kalon Amsterdamit, Berlinit dhe Brukselit. Ja sa vite i duhen shqiptarit për të blerë një shtëpi…

Keni ndërmend të blini shtëpi dhe keni të ardhura mesatare? Atëherë do të duhen të paktën 17 vite për ta bërë atë tuajën, pasi Tirana futet te kryeqytetet që në raport me të ardhurat është më i shtrenjtë se në Amsterdami, Berlini, Stokholmi, Brukseli dhe Athina. Sipas portalit Numbeo duhen …

Më shumë

Urgjencat

1.Shkodër Shirokë-Zogaj Q. Shëndetësore   Cel: 0662049288 Velipojë Q. Shëndetësore   Cel: 0674063242 Urgjenca    Tel/Fax: 0 2247289 2.Lezhë Shëngjin Q. Shëndetësore   Cel: 0662018801 Shënkoll (Tale) Q. Shëndetësore   Cel: 0682739399 Urgjenca    Tel/Fax: 0 2154485 3.Durrës Gjiri i Lalzit Q. Shëndetësore   Manxë(amb.Fushë Bizë) Cel: 0683594701 Q. Shëndetësore   Manxë(amb.Shën Pjetër) Cel: 0682762784 Plazh-Durrës Q. Shëndetësore   …

Më shumë

Ambasada të huaja në Shqipëri

Ambasada të huaja në Shqipëri Austria Rr. “Frederik Shiroka”, Nr.3 Tel. +355 4 22 74 855 Bulgaria Rr. “Skanderbeg”, Nr.12 Tel. +355 4 22 33 155 Czech Republic Rr. “Skanderbeg”, Nr.10 Tel. +355 4 22 34 004 Peoples Republic of china Rr. “Skanderbeg”, Nr.57 Tel. +355 4 22 32 385 …

Më shumë

Informacion i pergjithshem

• Klima Shqipëria ka një klimë mesdhetare e cila me çdo sezon ofron mot të dallueshëm, dhe të këndshëm. Disa tipare të klimës ndryshojnë sipas rajonit: Zonat bregdetare kanë një klimë Mesdhetare Qëndrore me dimër të butë e të lagësht dhe verë të nxehtë e të thatë. Zonat alpine kanë …

Më shumë