Sunday , March 26 2023
Ballina / FUNZONE / Video/Fun

Video/Fun

Kjo nënë është hit botëror, por kur ta shihni birin e saj: Çfarë di bebja gjeni! (Video)

Nëna Kristy Ardo, nga Arizona, me fotografitë e veta të përditshme, videot dhe këshillat është bërë inspirim dhe motivim për shumë femra – se si, krahas obligimeve të shumta rreth shtëpisë dhe familjes, arrin të bëjë diçka edhe për veten, ndërkaq me atë rast të mos lërë anash fëmijët. E …

Më shumë