Wednesday , July 6 2022
Ballina / FUNZONE / Kuriozitete (Faqe 3)

Kuriozitete

Kjo nënë është hit botëror, por kur ta shihni birin e saj: Çfarë di bebja gjeni! (Video)

Nëna Kristy Ardo, nga Arizona, me fotografitë e veta të përditshme, videot dhe këshillat është bërë inspirim dhe motivim për shumë femra – se si, krahas obligimeve të shumta rreth shtëpisë dhe familjes, arrin të bëjë diçka edhe për veten, ndërkaq me atë rast të mos lërë anash fëmijët. E …

Më shumë

Si ta luftosh dembelizmin?

Dembelizmi, Si duhet luftuar ai? Kjo eshte pyestja qe shpeshhere i bejme vetes. Kush thotë se nuk ka pasur asnjëherë dëshirë të qëndrojë orë pa fund në shtrat, pa bërë asgjë, sigurisht është gënjeshtar. Të gjithë e ndiejnë herë pas here këtë nevojë. Por kur kjo gjendje bëhet kronike, atëherë …

Më shumë