Friday , February 26 2021
Ballina / TURIZEM / Burimet e ujërave termale të Vronomeros

Burimet e ujërave termale të Vronomeros

Këto burime gjenden 10 km në jug të qytetit të vogël të Leskovikut. Janë burime termale të pasura me kripëra të ndryshme, të cilat trajtojnë disa lloje sëmundjesh. Temperatura e ujërave është nga 29 – 40 gradë C.  Këtu ofrohet akomodim modern me staf të specializuar mjekësor, si dhe me shërbim hotelerie

Shiko më shum

Dhjetë destinacionet e turizmit dimëror ose turizmi i bardhë

Kaluam sezonin më të mirë turistik veror, duke parë të hyjnë në vendin tonë shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *