Sunday , March 26 2023
Ballina / MAGAZINA / Befason këngëtarja kosovare: Kush është Hashim Thaçi, Isa Mustafa mos është valltare e videoklipeve!? (Video)

Befason këngëtarja kosovare: Kush është Hashim Thaçi, Isa Mustafa mos është valltare e videoklipeve!? (Video)

Shpetim Desku në show televiziv ‘nKosovë Show’ ka pasur të ftuar një person të veçantë.

Në fakt, këngëtarja Anita Latifi, e cila jeton dhe vepron në Gjermani, ju është përgjigjur disa pyetjeve të moderatorit Desku.

Në mes tjerash, Latifi i është përgjigjur edhe nëse e njeh presidentin kosovar, Hashim Thaçi dhe kryeministrin e Kosovës, Isa Mustafa.

Gjersa Thaçin duket se këngëtarja nuk e njeh, kryeministri Mustafa mendon se është valltare e videospoteve të këngëtarëve.

Shiko më shum

Fast and Furious: The next 10 years

The official title for the eagerly awaited eighth instalment in the Fast and Furious series …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *