Wednesday , July 6 2022
Ballina / LAJME / Kosovë / Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën, avokati: Nëse bëhet referendum për bashkim, unë jam kundër

Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën, avokati: Nëse bëhet referendum për bashkim, unë jam kundër

Mes Dritan Shakohoxhës dhe avokatit Pallaska ka lindur një debat i nxehtë lidhur me një pyetje hipotetike të bërë nga Shakohoxha.

Nëse nesër do të ndërmerrej një referendum për bashkimin e Shqipërisë me Kosovën, pra bashkim kombëtar, Pallaska ka thënë se ai është për institucionalizimin dhe forcimin e shtetit të Kosovës.

Komentatori ka këmbëngulur për një përgjigje pro ose kundër, por Pallaska ka refuzuar të përgjigjet, duke thënë vetëm se ai është për Kosovën.

Shiko më shum

Diaspora bashkon prodhuesit dhe ndërtuesit shqiptarë në Zvicër

Zvicra dhe Kosova kanë marrëdhënie të shkëlqyera bashkëpunimi. Një numër i madh i bashkatdhetarëve jetojnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *