Friday , July 1 2022
Ballina / Amazing Albania (Faqe 4)

Amazing Albania

Edi Rama, Vuçiçit :Trepça është në Kosovë, apo do e transportoni në Beograd?!

Në mbajtjen e forumit “E ardhmja e marrëdhënieve shqiptaro-serbe si dhe stabiliteti në Evropën Juglindore” ne Beograd, nuk kanë munguar përplasjet mes kryeministrit Edi Rama dhe Aleksander Vuçiç per Kosoven Aleksandër Vuçiç: Kur Edi lufton për një mbështetje më të madhe të perëndimit nuk ka kufi. Mund të thotë të …

Më shumë

Rama e Vuçiç replikojnë në Beograd; Rama: Të dalim nga pengu i së kaluarës

Ka nisur në Beograd “E ardhmja e marrëdhënieve shqiptaro-serbe si dhe stabiliteti në Evropën Juglindore” Kryeministri serb tha në fjalën e tij se dëshirohen marrëdhënie më të mira me shqiptarët dhe boshnjakët, në mënyrë që potencialisht të ketë rritje më të mirë ekonomike. “Bashkë mund të japim shumë, nëse i bëjmë …

Më shumë